top of page
Zoeken

Inschrijvingen Ronde van Vlaanderen II

Wil je graag kritisch nadenken over de toekomst van CLB Online? Schrijf je dan nu in voor de RvV II!


Hilde en Margaux komen opnieuw langs in elke provincie om de stand van zaken van het project en het platform voor te stellen. We brainstormen nadien samen over het verdere verloop.

Spreek intern in je CLB af wie je afvaardigt. We raden aan om iemand te laten deelnemen die vanuit een strategische bril kan mee kijken en iemand die vanuit operationeel oogpunt mee kan nadenken.


Er is per provincie een limiet op het aantal deelnemers, wees er dus snel bij! Je bent niet gebonden aan de provincie waar je CLB zich situeert. Wens je deel te nemen bij een andere provincie omdat de datum beter uitkomt of omdat dit dichter bij huis is, kan dit zeker.


Oproep: we zijn nog steeds op zoek naar een locatie voor provincie Antwerpen en West-Vlaanderen. (Vinden we hiervoor geen lokaal, zal het doorgaan in het Huis van het GO! of in Vrij CLB Netwerk.)


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Schrijf je in voor “de LARS & CLB Online-dag”

Wat staat er op de agenda? Hilde geeft een algemene update rond LARS en de nieuwe ontwikkelingen. Ook de verdere planning voor het schooljaar 23-24 en de toekomst van LARS staan op de planning. Margau

bottom of page